Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beskriver klimakteriet år där brist på sömnhormon är en biverkning. Egen bild.


I ände av bro.

 

 

Hon vankar natt, kvinnan.

Upplåter vaktimmar till skymningskroppen

som en smula skrumpen har nått timglasfigurens

ände.

Barnaåren hade sitt av sömndruckna år,

Hon hade velat frid nu.

velat sömntyngda ögonlock mot kuddvar men 

det ville sig inte så.

 

Ni söker Hon tyda kråksången i tidigtimma.

Låta hjärtslag mot sensommarlivet

men tills dess vara i rummen mellan

prosa och dikt.

 

Om det finns något sådant.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-24 04:58



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Vackert <3
2023-07-26

  Monika A Mirsch VIP
Dikten din sjunger
inom mig
sprider sig
över
sommargrönskan
2023-07-26

  Mats Edin VIP
Stark och fin text denna
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP