Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del människor vill ersätta th med f, andra vill ersätta v med f, åter någon vill uttala j som f... Visst är det väl märkligt att vilja byta något mot ett eller annat, annorlunda bara. Som om detaljkännedom kunde förändra ens värld.


Det är ju thanken som räknas







När jag känner mig klar
därför att tavlan jag målat
känns som 'nu blir det inte bättre'.

Då bara timmar senare
känns det precis som om
jag gjort en tavla...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-25 00:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som du nog ser av bilden (som min kamera råkade föreviga redan i augusti 2011) är vattnet en del av Klarälven, vilket förser Karlstad med en lång turistsäsong.
2023-09-06

  Monika A Mirsch VIP
... men man vet ju aldrig .... men resultatet underbart!
2023-07-25

  Koloristen
Det är även tanksen som räknas. Fråga gamle Vlad.
2023-07-25

  Gunwale VIP
Det var nog fanken som fick dig att känna så!
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP