Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få tre ord! Lägg till aderton! Ge trenne vidare! Respons gav mig : Först, Minns, Befriaren. Vilka ord som liktenelegi har fått, får ni se... sedan Gunwale, Söderkvist o Cikoria


Födelsen passerar Döden (stafett 103)

 

 

 

Sist kommer saknaden

 

efter rädslorna

sprungit färdigt

 

fängslar mig befriaren

 

 

minns du livet

varenda kväll

 

vännerna skaffar barnbarn

 

 

längtan går först.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-26 08:11



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Rätt fantastiskt att så få ord kan få med så mycket livsvisdom.
2023-07-27

    Lena Söderkvist VIP
Sådant är livet. Fint fångat.
2023-07-26

  Respons VIP
En essens av det paradoxala livet!
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP