Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kring min älskade som kom hemifrån Stockholm till Göteborgsbesök, förundrad över hur långt våren sprungit ut. Åter dubbel tanka. Diktar vidare på tavlorna själv, eftersom hon har fullt med skrivkramp, arbetsdar och livets ljuva saga för oss.


Tavla 6 : Försomrarna

 

 

 

 

Härnere blommar

redan syrén ; får nordbo

dubbel försommar

 

Bortblåst frömjöl spirar upp

nästa helg - solgrön repris

 

 

 

Rhododendron drog

frän odör ur skön kulör,

log azalea

 

Levande luktar trosor ;

syns gömma myrors mossa

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-13 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP