Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde, jag ville att livet

Trodde att livet
Skulle bli lättare med åren
Hur naiv får man va
Naiv
Ja kanske, men
Varför
skulle det inte blivit lättare
Mindre frågor
Mer förståelse
Mer insikt

Erfarenheterna känns
Ärren hårda
Skaver ibland till blod

Ser omgivningen gasa
Omedvetet försök att
Bemästra tiden
Eller blunda för den
Rädda för den
Många
Som inte ens
Känt dödens vingslag
Dess
Känslolösa kylighet
Som får livets landsväg
Bli till ren offroad
Utan karta
Nattetid

Står på landsvägen igen
Med en gute säck
Naggad
Daggvåt
Fler frågor
Fler känslor
Undrar om insikt till
Livets förståelse
Når mig nånsin

Livet ska nog bara levas





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-28 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP