Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du levde ditt liv efter en annan längtan

I juni 52 stod du utan föräldrar
En krasch som kom att påverka hela ditt liv
En saknad
En längtan
Du aldrig lärde dig hantera
Mindre Acceptera
Du levde i en värld av längtan

När solen lyste som starkast
Fanns alltid ett moln över dig
Mer eller mindre mörkt
Din sorg inombords
Lyste som en fyr i natten
Alltid rött sken

Din Längtan växte med åren
Din längtan efter frid
Den trygghet du miste

Jag har ställt mig frågan många gånger
Kunde du älska
Orkade du älska
Kände du kärlek
När hjärta å själ
Bara fanns i skärvor

Sista julen längtade du mer efter din mamma
Än dina barnbarn
Så när du fick dina vingar
Kände jag en värme
Att din längtan var över




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-18 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP