Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mänskliga liv

Bakom mitt värde som arbetskraft i produktionen
smyger en mänsklighet som inte går att mäta i siffror
Bakom mitt bidrag till den svenska reproduktionen
smyger en mänsklighet som är allmänmänsklig

Det är på den jag bygger mitt liv




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-08-07 07:54



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fint. jag tycker alla dina texter bär humanistens stjärna. De jag läst alltså. humor och klarsynthet. Självdistansen är både positiv och irriterande hos andra och mig själv. En måste ju släppa taget om för att få något nytt till sig om det som skrivs? Det är också ibland överraskande romantiskt och finstämt i dina texter som att det blivit en njutning bara att skriva. Ja men tack å hej.
2023-08-09

  TrollTörnTrappan VIP
Smart grepp med RE-[produktionen] samt diktens likformighet som blir intressant i detta fall.
2023-08-08

    Lena Söderkvist VIP
Huvudet på spiken, känns både ärligt och självklart.
2023-08-07

    ej medlem längre
Det här viktiga och betydelsefulla ord i vår värld!
2023-08-07

  Blomma-Stjärna VIP
Mycket bra uttryckt och så sant!

Associerar till Jesus; Sanningen ska göra eder fria!

Bokmärkes!
2023-08-07

    Lena Staaf VIP
Fint! Allt kan inte mätas och bör inte heller. Hur mäter man empati?
2023-08-07

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att läsa och begrunda, skickar en extra applåd för avslutet.
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP