Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tuggar på

Livet tuggar på
D e väl så d ska vara
När inte död å sjukdom regerar
Människor i min sfär slutar inte förvåna
Agerande där jag undrar om vi e på samma planet
Jag faller fullständigt när vi människor
Kan agera så olika i det som är logiskt fundamentalt
Rätt å fel i granitgrunden

Ja, livet
Den absolut mest realistiska surrealistiska
Resa
Spel
Lotteri
Där inga regler finns
Ingen karta
Inga svar
En vandring
I skugga
Sol
Regn
Där vi spelar ett spel
I spelet
I tron
Förhoppning
Att vi ritar kartan
Älska livet
Medans d tuggar på






Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-08-19 21:41



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Yup livet tuggar på vad vi än tycker.
2023-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP