Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få ihop det

”De flesta som föds idag väntas bli 100 år” (SvD 2011)*
”Du andas in massor av mikroplast med varje andetag” (Illustrerad vetenskap i år)**

**För att inte tala om all annan dj-v-lsk-p.

PS
*Felräkning, skriver GP, de blir bara 93.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-24 12:11



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Vår prognos får nog bli att de flesta prognoser kommer att ha fel..? Särskilt när de uttalar sig om såpass långa förlopp..!

Hursomhaver är det sant att somliga faktorer pekar åt mer positiva håll än andra i minst lika negativa riktningar?! Dragkampen råder som vanligt även i en omvälvd värld.
2023-08-26

    Lena Söderkvist VIP
Bara 93. Bara. Om alla lever så länge går jorden under. Fast din text handlar snarare om det dråpliga i vetenskapens små fadäser. Man har ju räknat ut att humlor inte kan flyga dessutom. Allt går om man inte tänker på att det är omöjligt, detta tycks vara helt enligt Pippi Långstrump, som ju cyklade på en hoj utan hjul i någon film. Kul läsning.
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP