Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhaiku


vitsippstid
odlingslotterna har fått blå
plastsäckar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-22 20:02



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Livet är inte bara vackert ! Det tycker jag alla borde veta.
2024-05-06

  Gunnel Eriksson VIP
Överraskande slut -
inte så vackert
2024-04-26

    Lena Söderkvist VIP
Ett konstaterande, mycket vårlikt, ja.
2024-04-23

  Respons VIP
Överraskande slut!
2024-04-22

  TrollTörnTrappan VIP
Både det ena och andra blommar upp?! Skräpsortering eller nyplantering??

Haikun känns (lämpligt nog) som mystik mitt i solklar vardag.
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP