Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elving


Skogens vänner

Gevärets mynning

nallebjörnen i sikte

Vem flåsar bakom ryggen?

Vargen




Bunden vers (Annat versmått) av Respons VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-25 12:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ja, vad skall den här hetsen vara bra för. Skjuter man färre älgar så behöver man inte skjuta ihjäl någon vacker björn alls. Förstår att björnarna vill ge igen.
2023-08-26

  Blomma-Stjärna VIP
människan råder inte över hela skapelsen -
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP