Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Esther och John/Slutet

 
Hon flyttade inte till honom

Han flyttade inte till henne

 

 

 


De flyttade till en annan plats 
Vart är inte viktigt 
För att möta livet
och ett gott nytt tillsammans

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Elaine.S VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-01 07:11



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Så klart menar jag: Hur bra själva frågan hanteras, kan vara dess svar.

2023-09-05

  animan VIP
Känns som ett logiskt och tillfredsställande slut!
2023-09-01

  christian hüls VIP
Texten i fotot, den går inte lätt att ändra, understryker orden, "bläcket som tatuerar"! Vår egen lilla livslång evighet.

Osäkerheten, blev det rätt beslut, antyds lite dåld, i en möjlig fråga, flyttade de ihop eller var för sig? Det blir inte helt tydligt. Och frågan kan ju dyka upp framöver. Hur bra djälva frågan hanteras, kan vara dess svar.

Tack för tankeväckande poesi!
2023-09-01

    ej medlem längre
Det ostationära, alltid ett äventyr!
2023-09-01

    Lena Staaf VIP
Tänkvärda ord, både i bilden och underliggande texten.
Säkert klokt att bilda något helt nytt tillsammans!
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP