Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick zoner, pioner och fråga av liktenelegi. Skickar tre ord till Lena Söderkvist. Med är också Cikoria blå, Respons och TrollTörnTrappan.


Radio-idio-zzzzschprfvschpffdzzz-ten (stafett)

Radion utfärdar zoner
med förbud att gå!

ARG, med kinder som pioner
frågar jag den då:

— Varför brusa som en \<|%#*(-/ å?




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-03 22:42



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Irriterande med meddelanden som inte hörs pga knaster och brus, som det kan bli i Stockholms tunnelbana, bland annat. Förstår frustrationen.
2023-09-04

  lodjuret/seglare VIP
Jag känner förstås med en Å, i en det kan vara svårt å gå, även svårt för fisk som skall simma, i idogt id sant tidig timma, där doppas ibland en litens tå...
2023-09-04

  TrollTörnTrappan VIP
Gillar särskilt sista ordet... A-ha, det är SÅ man läser det ohörbara!? - eller det osägbara?!

Mmm, tänk om radioten kunde låta mer smeksam i sina övergångar - även om det inte behöver vara lika vackert som i J:sons "Brusa Högre Lilla Å!".

Jag kör bara nedladdade poddprogram, så slipper störas av våglängder :-)
2023-09-04

    ej medlem längre
Haha, ja radion kan en lätt bli arg på av olika anledningar (innehållet, bruset). Likaväl lyssnar jag varje morgon och kväll.
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP