Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svärta

 


Det händer sig att själen
inte förmår sig att finna
glädjen för att tankarna
bläddrar bland livsark
som gömt sig för dagens ljus.


 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-05 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Med några få ord fint skildrat om livet
och dess vardag som befann sig på en
en helt annan plats.
2023-09-30

  Åsa Henriksson VIP
Så sant. Tänkvärt.
2023-09-10

  animan VIP
Det sägs ibland att ögonen är själens spegel.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP