Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig bedrift

De där arbetsamma långsamma stegen upp för mentala trappan
när du varit och vänt från skuggtyngden.




Prosa av Feminaz
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-06 16:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En mödosam vandring, skönt när man kommer upp i ljuset igen.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz