Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstnär Louise Berg


Spegling/2

 


Hon vet vad hon har sett men vikten av vad hon har hört pulserar som öronmärkta episoder. De har sin boning nära minnenas estrad. Där rör sig oäkta ord som samsas med äktheten i ord som vill väl. Hon smyckar sina ingångar och väljer understundom tystnaden som enda gäst. I speglingen av en mottagare till världens ljud söker hon skydd från bruset. Hon vet vad som behöver sägas men det är en annan historia.






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-11 07:11



Bookmark and Share


  animan VIP
Försöker hitta nyckelorden i texten och fastnar för följande: öronmärkta, episoder, estrad, ingångar, mottagare, tystnaden, brus.
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP