Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinner jag se

Tåget susar fram
Arbetsmyror knappar på tangenter
Ska dom hinna

Smulor i knät är vad som finns kvar av mackan
Kaffet svalnar sakta
Landskapet berusar mig
Gårdar
Stugor
Böljande åkrar
Sädesfält redo att skördas
Ängar med sommarens sista blomster
Nog finns ängslan att tiden
Sakta kväver landsbygden
Sakta blir samhällsstrukturen likt
Hungergames
Ingen lyssnar
På dom som göder
Dom feta

Utan mångfald
Vad ska vi älska
Längta efter
Våga förändra
Kyrkor
Dåtidens samlingsplats
Hinner inte räkna alla som passeras

Lampor tänds i stugorna
Herrgårdarna
Kaffet är slut
Min längtan efter mycket
Finns
Brinner
Ska jag
Hinna




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-09-12 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP