Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag möter någon så ler jag bara

 


Vildäpplen, klippor och hav
i septemberblänk.


Kroppen slår sig ner på en
solvarm sten och inser att
det blir inte vackrare än så här. 


Utsikten är ett konstverk och
timmarna går.


Så bär mina fötter upp 
en sliten själ
som inte längre får plats. Jag behöver
gå sönder en  stund och jag har varit
här förr, både inom mig och utom mig.
Jag är inte rädd, jag är bara trött.






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-17 22:06



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Meditativt, skönt att läsa.
2023-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Vet du vad? Jag rekommenderar Tomas Sjödins böcker. Dem tror jag du skulle tycka om. Kanske har du redan läst dem. Vad vet jag...
Men det finns en som heter "det händer när du vilar", som jag upplever att du skulle tycka särskilt mycket om.
Likaså "Den enklaste glädjen".
Skrivna med värme och intensitet.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP