Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När natten vill berätta..


Noteringar i nattens stillhet viskas på plats. De rör vid tankar som ligger nära ett hjärta. Ömsom milt och vilt viker de små hörn av sånt som kan kallas minnesvärt. Längs med hjärtats oändliga botten sveper allsköns toner av ostämda stämmor som placerar minnen i olika kammare.

Sömnlösa stund vad gör du med  människan som håller pennans röst. Kom sömn och vila, viska mig trött. Stäng alla flöden och blunda mig i sömn.


Jag vill…






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-09-21 00:05



Bookmark and Share


  DominiQueen
Glömde säga: T A C K
2023-09-22

  DominiQueen
Fantastiskt filosofiskt spirituell text, skapar flerdimensionella bilder,, Du har skapat så sköna metaforer och en jag läser med en skön känsla, även berörda av vemod, i allvar och avrundas i Ditt berättarjags uttryckta längtan. Ord som andas hopp.
Ja!
Äkta poesi när den är som bäst, om existens.

Bravo!
Sparar självklart som glittrande bokmärken.
2023-09-22

  christian hüls VIP
Filigrant formulerat! Stor igenkänning! Tack
2023-09-22

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om när hjärnan går på högvarv när den egentligen borde vila...
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP