Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


my på stjärnjakt

det jag minns
är svarta stjärnor

och vid nästa
gång ska de
med på min tavla

jag älskar dig My
för att du har
skönhet
och lever i kärlek

ta ner stjärnorna

det är vad
jag vet att
du kan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-10-05 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP