Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla vänner

det känns så officiellt
det sjunger inte
det borde ligga ett skratt på lur
som har ledsnat
lagt sig till rätta
somnat
träden är stilla
väntar i höstdimman
någon rör vid en kaffekopp och hajar till
minutvisarna dröjer vid ett barndomsminne
som gömmer sig i en telefonkiosk med trasig lur
skosulor hasar
snart är det
äntligen
dags
att
tänka

refrängen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-06 17:02



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
många öppna frågor
nästan som i riktiga livet
må allt klara upp sig
när refrängen sjungs
2023-10-09

  Mats Edin VIP
Rogivande text
2023-10-08

    Lena Söderkvist VIP
Här tycks någon sitta på ett gott som aldrig kommer. Börjar drömma, blir trött och leds.
2023-10-07

  Blomma-Stjärna VIP
här är gamla vänner inte trygga i att ha känt varandra under lån tid; snarare tycks deras relation ha stagnerat
gamla vänner får härmed två helt olika betydelser
2023-10-06

  Gunwale VIP
En trög stund - som ändå skapade en fin dikt!
2023-10-06

  Eva Helene VIP
Väl beskriven gammal vänskap som har gått i stå.
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP