Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för diktbok, DS står för diktsamling.


DB 4 115-116-117





115
Det är av nöd
vi har något gemensamt

hur skulle vi annars göra
då vi söker varandras sällsksp?

På vilken anledning
skulle vi skylla?

---...---

116
Kärlek är när hjärtan
drar i fält

smärta är en själ
som nära smält

---...---

117
Visst är vi alla
dumma ibland
rätt ofta faktiskt...

dömandes oss själva
och varandra
till onödigt lidande




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-08 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP