Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


atlanten

nu du marie
har nästan hela
atlanten sinat ut

men vi får vänta
tills lagmännen
haft sammanträde

du är tillsvidare
varmt välkommen
till min utställning
på majnabbe till våren

ja, jag är redan nu
ute och varnar
fastän det är osäkert
om jag kan närvara
vid vernissage

kramar dig
genom rymden
ner till ditt rosa hus




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-10 00:44



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
kämpa för att närvara! målbild -24
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP