Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


putin

ska inte den skiten
putin bli mördad nån gång
det är bara ondska
att han lever och har
striptease i sin bunker
medan katterna i ukraina lider
av kriget han ställt till med

jag vet att det¨
mest är ett skämt

men hör sitter jag
i en kall lägenhet
mens han har det bra




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-10-10 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP