Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


landa

"ska inte du ta
och gå iväg
till kiosken därborta
och köpa cigaretter"
sa landa hemma hos mig
ï min etta
där jag och eva var tillsammans

han själv visste inte
hur man skaffar lägenhet
eller ens
vad man har
en tjej till




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-10-10 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP