Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskapisten är inte död

knuten
till jorden med sytråd

när du tömde din kropp på organ
blev du för lätt
flög du för högt
ifrån tillvaron

var det mitt liv
eller var det ditt

var det jag som glömde
eller var det du

att det fortfarande går
att andas
även utan lungor




Fri vers (Fri form) av M. Stark
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-10-11 22:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte vara för hårt bunden till jorden. När Jesus kommer för att hämta oss frälsta gäller det att tältpluggarna inte är för djupt nedklubbade.
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

M. Stark