Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmmm… process med en Limerick?

Jag tog mig an uppdraget
Att skapa Limerick.
Det kändes obehagligt
”Tänk - inte blir det fint?!”.
Man testar, testar, testar.
Försöker upp och ned.
Har kastat hög med papper,
Har slitit, svurit med!
Med hjälp av starka drycker,
Svordomar, promenad
Har tecknat ner få rader.
Det känns som skrivblockad!
Får lägga undan penna,
Gå, springa, städa, le.
Helt plötsligt ljusnar tankar
Och rader börjar bre.




Bunden vers av Poetinvardagen VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-10-17 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP