Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "Skymningstid" (Koyo förlag, 2023)


Höstvindar

Höstvindar! Tag mig med!
Riv mig ned från livets träd
och tag mig med i stormen!
Höstvindar! Tag mig med!
Slit mig bort från denna dag
och lek med mig ett litet slag!
Höstvindar! Tag mig med!




Fri vers av Carl Ahlstrand
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-10-20 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand