Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vombamannen. Av Lasseman 2023-10-21. Vill ju förstås inte göra reklam för andra poeter och de vill kanske inte i onödan bli uppmärksammade för sitt skrivande, men jag känner ändå


Kommentar på en text (2784) bara ord






Just
så är det
förstås att
måla. Det som

gäller är förstås
att likt i ord måla
upp ett sceneri som
fångar läsarens intresse

och känsla. Själv har jag inte
målat föreställande, bara något
som 'ser ut att vara'. Jag tycker om
målande beskrivningar som inte är för

svåra att tyda, utan kan rymma ledtrådar
till upplevelser, fantasier, minnen. Som en
kommunikation mellan den vilken håller i
penseln och den som tycker sig se något i tavlan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-10 12:44



Bookmark and Share


  karenina VIP
Fint flyt i denna. Du beskriver känslan och önskan av upplevelsen av målningen så väl
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP