Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8814

 

 

Kalla gravstenar

på kyrkogården tända

ljus sprider värme




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-21 15:49



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Värmande ord…
2023-11-11

  Evelyn Falk Möller VIP
Snyggt formulerat.

2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP