Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag vet nog...

jag vet nog
vad som är vackert
mitt ansikte
har visserligen
sina skavanker
öh
ändock är det
vackrare
än något annat jag vet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-10-31 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP