Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text aldrig ge upp. Av karenina. Sfinxen texten nedan talar om i kommentaren är förstås gammal som gatan och svaret äldre än pyramiderna i ett lika gammalt land som sanden mellan tårna.


Kommentar på en text (2786) bara ord - gammal gåta




Fin bild av världen.
I en gammal serietiidning då ett jag var barn,
fanns gåtan som påstås fnixen ställa,
blott vandraren lyssnar noga.
Enligt tidskriften kom gåtan att lyda som följer.

Om morgonen, fyra.
Sol mitt på dagen, två.
Om aftonen sedan, tre.
Vem talar orden om?


(Ledtråd,
stödjepunkter livet igenom)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-11 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP