Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare än så

My love for you drips and drops away.

Lika kall som vintern
Är tomrummet mellan oss.

You count down the days for Christmas
I count down the days for when I’m brave enough to leave.

Och som ett äckligt gammalt plåster som måste bort,
Drar jag av dig och kastar dig i soporna där du hör hemma.




Fri vers (Fri form) av Emzie
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-25 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emzie
Emzie