Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du kommer och går som du vill, ändå är du så efterlängtad

 

Du är mitt livselixir,

en sprudlande hälsoboost och multivitamin

liksom allt-i-ett

är du, du evigt underbara

min ljuvliga musa och mening

källans flöde till min poetiska ådra

är du, du som skänker sinnlighet

uti orden och tankarnas skönhet

uti allt outtalat men också talat

där känslorna dansar ut i frihet

vilt pulserande av glädjeyra

då hjärtat mitt sjunger

och själen viskar

ditt namn

 

 

Du är längtan, du är drömmar, du är storhet

ja, du är större än allt

 

du är

 

Kärleken

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-29 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP