Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glad gubbes hälsodeklaration




Knullandet har nästan helt gått i stå
fast runkandet funkar ju fint ändå
pissandet hänger nattetid på en tråd
minnet har sin alldeles egen kod
hörseln dyr saknar fungerande råd.

Men fantasin flödar som aldrig förr
drömmen befriande likt öppen dörr
benen ännu så märkvärdigt lätta
kroppen älskar bastuns höga hetta
sinnet och magen aldrig riktigt mätta.

Trots att kroppen bara är ett ynkligt skal
och inre tempen ännu allt annat än sval
begynner nu allting så sakta att sakta
att sakta och börja mot döden att skratta
skratta och bara sluta världen vilja fatta.





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-05 14:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar humorn och allvaret.
2023-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP