Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett glasspapper bleknar du bort

Jag saknar dig inte längre
Jag kan sakna
Nåt vi möjligen hade
Som jag ändå är frågande i
Betydde jag nåt

Man känner sig lite lurad
På konfekten
Om inte betydelsen fanns

Kanske bra att minnas
Och tro
Att det va så
Ömsesidighet
Av upplevelserna

Minnen som var ljusa
Mörknar
Till oigenkännlighet
Nästintill
Betydelselösa
När det uppenbarat sig
Att ömsesidigheten
Var en spelad fasad
Någon att suga näring av
Till sin egen energi
Sitt behov

Likt ett glasspapper
På sommarstranden
Bleknar du bort
Mer än så
Är det inte






Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-12-09 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP