Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paragraf 4- Avslutad

Ställ dig upp på fötter
Så vi kan sparka bort dom under
Viktiga positioner ska bytas just i denna stunden
Kan inte bygga nytt
Om du inte river hela grunden
Inget bra i situationen
Gör vad jag känner just för stunden

Bygger äktenskap igen
Med kemiska substanser
Ställ er alla upp
Kliv in och möt mig i den sista dansen
Åter och igen
Jag kastar bort den sista chansen
Som ni borde fatta nu
Har helt tappat bort balansen

Vi vet vad som komma skall
Vägrar låsas in igen
Så jag planerar nästa fall
Allting är mitt eget fel
När jag litar på er alla
Våga möt mig först i kön
Men jag lovar inget gott
Jagar er till världens ände
Bara för att se om ni förstått
Trodde allt var annorlunda
Men jag kunde tyda spelet
Att tro ett enda löfte
Ja det var det första felet

Ge mig inget mera nu
Kastar bort den sista handen
Allt blev funnet nu i dunkelt
Leta upp den
Sen försvann den
Inser fakta
Allt blir fuckat
Jag har tröttnat
Färdigsnackat!

Går till handling
Min förvandling
Kokar upp här inom kroppen
Frustrationen
Situationen
I all skanning av mitt liv
Överlevt ett riggat spel
Så släpper på kontrollen
Känner orden från min tunga
Kastar om dem
Jag sa kom, men

Kommer lacka
Sammanfattar
Borde lyssnat
Döden knackar
Samma stunder
Lösa grunder
River liv och alla snackar
Ni förstod det
Jag har ordet
Laddar om
Ni gissar slutet
Borde signat ut med stil
Men jag sparade på krutet
Löser upp en sista sil
Nu får det räcka säger själen
Det är min stil nu som förbytt
Ni borde fattat alla skälen

Lever om en sista rond
Letar svar en sista gång
Har nog tappat allt förstånd
Så lägger ner allt snack om ändring
Känn på orden som min sanning
Det är ingen frågeställning
Jag byter lag och skiftar färg
Packar kappsäck flyttar berg

Så,
Känn min ångest
Känn min oro
Alla tankar i förändring
Känn mitt hat ifrån mitt Inre
Vakna upp nu
Dålig stämning
Borde syna er i sömmen
För alla borde skämmas
Kommer vinna inget annat
Det är mitt liv
Och jag ska hämnas




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-12-09 11:49



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
..och så blev det på ett helt annat vis
Och bra.
Precis som den här texten!
Men vem tänkte du, att du skulle hämnas på?
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet