Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som inte finns

Frågande ögon möter mina
En vattning blick som saknar alla tecken på igenkänning
Trots att det inte är första gången vi möts
Det är inte ens den första gången den här dagen

Min händer täckta av plast rör en tunn och skör arm
Försöker inge trygghet men sneglar samtidigt mot klockan
Om 3 minuter måste jag gå
Till nästa tomma blick

Det jag vill ge kan jag inte ge
Tiden den finns inte
Det jag vill ge får jag inte ge
Tiden finns inte




Fri vers av Sayuri VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-26 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayuri
Sayuri VIP