Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tankar inför ålderdomen. ULJO. Familjemedlemmar och släktingar faller ifrån då och då. Andra människor 'klamrar sig kvar i livet'. Vad då, 'klamrar sig kvar', är det


Kommentar på en text (2765) bara ord





Bokmärker förstås.
En del människor tänker sig
att när de blir pensionärer,
de skall ha planerat för den tiden.

En del människor dör inom ett år,
när de slutat slita, släpa och strävsamt
leva sitt liv fram till p

Livet var att arbeta
och när de slutat komma till arbetet,
så är även kraften
(och arbetsglädjen)
slut för att existera.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-17 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP