Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andra vill bestämt hävda att åklagare har med juridik och försök att bringa rättvisa i brottmål. Men så är ju också ofta uppfattningen den hos en del andra än just en själv, de har sin säregna åsikter om det andra och det ena.


Dagens förklarade ord 2024 01 17






Åklagare,
en person som uppges jobba på en verkstad,
i färd med att laga åk. Detta är uppgifter som är
så gamla som åk uppges ha kunnat användas
för att transportera människor, djur
samt saker av olika storlek och slag.





(Som du kan se av bilden är gatan en detaljscen
av Gamla Stan, där själva huvudstaden kan anses
utgöra en sorts grundbult, utgående från Storkyrkan,
Kungliga slottet samt Tyska brinken och Sankt Göran
och draken på sin givna plats några stenkast från
Väster Långgatan, Stortorget och Järntorget.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-11 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP