Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTKAST TILL UPPLYSNING II

Ser en komiskt efterbliven värld som fått sitt kompass stulet för länge sedan. Det som spridits mest och tvingats på alla Gudarnas folkslag, med varierande resultat, har nästan vunnit över Odins rättmätiga makt och ägande. Det mest värdefulla för Livet ligger för de lurade massorna gömt i allas närvaro. Gudarnas existens är för självklart och övertydligt att kunna rätta sig efter...

*

Midgård är fortfarande kvar nere i en närmast ofattbar träldom. Fiendens smutsiga lögner formar fortfarande ofelbart alla sinnessjuka undermänniskor. Ohyran vrider och vänder på sina lögner för sin oönskade överlevnads skull på bekostnad av alla våra livs verkliga värde och våra rättigheter. Att endast parasitera är en lek för fienden då de länge haft kunskapen om att de nu kommer att avslöjas i grund. De förstör allt de når i vår ägda värld med allt större intensitet. Dessa omänskliga hybridvarelser har aldrig ägt några slags rättigheter i Midgård och kommer aldrig att kunna segra över Gudarna.

Yahve var givetvis bara en smutsig och perverterad nolla. Hans gimmick var att kunna lysa som en liten lortig älva och lura de okunniga med ord att han var en riktig "gud" som nästan kunde jämföra sig med Allfader Odin. Hans förvridna fulhet och medfödda defekter formade hans hat mot allt högre medan hans våldtäkter av våra kvinnor var i syftet att avla fram blinda trälar som medfött efterliknar det äckliga och perversa djuret. Hur låg intelligens med en total avsaknad av friska instinkter och kunskaper krävs för att kunna inbillas att det behornade fårets smutsiga hybrider är av godhet och mänsklighetens ursprung? Den verkliga fienden är idag ett fåtal parasiter och missfoster vilka endast använder ord och stöldgods medan de brukar mänskligheten som vapen att utföra deras illdåd. Fienden saknar allt som kan liknas vid gudomligt, eller ens normalt mänskligt i en tänkt frisk tillvaro.

Lögnerna om mänsklighetens ursprung, eller vilka lögner som helst, betyder ingenting för fienden annat än att nå sitt mål: Att utrota Gudarnas barn i vår egen värld genom att psykiskt och fysiskt styra folkslagen till konflikter och krig mot varandra. Det är en öppet manipulerande plan och bara en fullständig imbecill kan inte se den utföras dagligen i våra samhällen..

*

Här meddelas endast faktum om verkligheten. Kan du inte ens acceptera faktum så finns skulden hos fienden för ditt förstörda liv och inte hos mig.

Agera och upphör att vara ett förvridet och naivt offer.





Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2024-01-04 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP