Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kan höra det från ovan

En kan höra det från ovan
Att Atlantis sakta drunknar
(Ingen trygg plats, ingen trygg plats, ingen trygg plats)

En kan känna det genom rälsen
Att samhällets rötter gnisslar
(Går för långsamt, går för långsamt, går för långsamt)

En kan på färden bort drömma
Att vår framtid isoleras
(Ta dig bort, ta dig bort, ta dig bort)

En kan älska det för lite
Att visarna tappar tag
(Ingen tid kvar, ingen tid kvar, ingen tid kvar)

En kan väckas av trädkronornas skrik om
Att barkbåtarna sjunker
(Plocka loss det, plocka loss det, plocka loss det)

En kan se det genom klorofyllet
Att infrastrukturen vistnar
(Fullt med sprickor, fullt med sprickor, fullt med sprickor)

En kan upptäcka det alldeles för sent
Att skinnet faller av
(Inget fint skal, inget fint skal, inget fint skal)





Bunden vers (Annat versmått) av Denfalskapoeten18 VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-01-05 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denfalskapoeten18
Denfalskapoeten18 VIP