Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon finns i din närhet. Visa kärlek och förståelse till dina medmänniskor.


På bara fötter bland splittrat glas

 

Håll om mig, 

viskade hon

 

 

tyst, så tyst

då hon nu inte längre var

och då hon inte längre

vågade andas

 

 

håll om mig

snälla snälla, håll om mig

hon bad, men ingen kom

för att hålla om

 

 

bara mörkret

slöt sig omkring

lät henne sjunka djupare

in i bottenlösheten

där kropp och själ

bröt samman 

 

 

hjärtat slog så hårt

bankade hål i bröstkorgen

och tomrummet fylldes snabbt

av rädslans svarta fåglar

med sylvassa näbbar

och klor

 

 

varje dag var värre 

än den förra

och varje natt

tillfogades ännu mer sorg

och smärta

 

 

En trasig kropp och själ

men ingen, absolut ingen enda kom

för att hålla om...

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-08 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP