Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten om hon som är allt

Rosor kan vara röda och violer är troligen blå
Hennes blick kan döda men hon är vacker som få
Brinnande hår och ett hjärta av guld
Hennes ord kan sätta alla i skuld
Genom vått och torrt, skog och mark
Hon är givmild men har en vilja som är stark
Hon bär på en skönhetsom alla beundrar
Ett skinande leende och en aura som dundrar
Hon är allt det där och lite till
Jag vet att hon kan göra vad hon vill




Bunden vers av Diselmannen
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-12 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diselmannen

Mina favoriter
Maskrosbarn