Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tillägnad lilla anna

kanske är jag befriad
från världens ok
nu imorron

känns inte så
just nu

lever ännu
och det är strongt nog
av en människa
med cancer och diabetes

jag är gramse
på rösten som tjatar
om att slutet kommer
imorron

anna var inte orolig
jag vet att
du är bäst
av den mängd människor
jag har haft
att göra med
sen jag föddes




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-13 23:19



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Är det helt kört?
Finns det ingen bot?
Blev berörd.

Jag gillar dina dikter oavsett tema.
Avskalade och varma på samma gång.
2024-01-16

  AKT VIP
Önskar dig allt gott.
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP