Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyss mig

 

Läppar mot allra vackraste läppar
mjuka varma sköna
låter sig så innerligt sensuellt
med försiktighet och stor ömhet säras
smakas och förföras

 


   - Ååååååh, du smakar så gott
   
min finaste älskling - 

 

Hans så manligt kraftfulla
underbart till bredden sprängfyllda
ljuvliga härlighet och tunga leker
smeker lockar pockar frestar
dansar vilt pulserande
väcker och tänder
kärlekens glödande hetta
djupt uti hennes inre

 

 


* ... och så hjärtat som viskar
om denna saknad och längtan

som nu äntligen funnit ro
i Hans famn* 







Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-23 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP