Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skogsdikt

En yxa
Ett träd
Bullar
Skogen tär
på krafterna
och Mattias
väntar med
att köra hit




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-27 22:36



Bookmark and Share


  AKT VIP
Skogen är en förunderlig plats.
2024-01-29
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP