Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Minnesrika träd

Träden minns
sådant du annars
kunnat glömma

Björken
med sin vita stam
är sommarnatten

Tallen
vida vinkelns kung
ut över öppet vatten

som från sin höjd
vakar över alla de andra

Granen är sitt eget lugna bo

Var det
vinter, sommar, vår
den gången?

Fråga träden
De som får dig att minnas
nästan allt





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-29 11:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mina barndoms klätterträd minns jag mycket tydligt än i dag
Fin bild och dikt till trädet
2024-01-29

  Koloristen
Fint.
2024-01-29

  Olof Lagerhorn VIP
Originella bilder som öppnar upp perspektiv
i rummet och i tiden.
2024-01-29

  alicja lappalainen VIP
Vackra bilder av en förbindelse mellan människan och naturen.
2024-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Nej. Att träden har ett minne tror jag inte på.
2024-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP