Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt politikerna och makthavarna vara hemlösa några månader

Låt de självbelåtna politikerna och de briljanta makthavarna vara hemlösa i några månader, sova på toaletter eller i någon park. Frys deras tillgångar och förbjud dem att sova hos familj, vänner eller andra. Sätt överhuvudtaget press på alla makthavare att göra skäl för sina feta löner. Enligt svenska grundläggande humana värderingar så borde varje medborgare ha tak över huvudet åtminstone på nätterna.




Övriga genrer (Kåseri) av Johan Bergstjärna
Läst 60 gånger
Publicerad 2024-02-01 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna