Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyansmystär


Så vänder sig dag

mot sensommarskimrets natt.

Nyansers mystär.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-03 15:48



Bookmark and Share


  Susen VIP
En spännande haiku med en aura av mystik
2024-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra tänkt och formulerat.
2024-02-05

  Elinor Sörensson VIP
Wow!
Fin haiku.
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP